Osa 1
Osasto-2
Osa 3
Osa 4
Osa 5
Osa 6
Osa 7

Modernit,

myyvät ja 
halvat kotisivut

Nettisivut yritykselle?
Olet oikeassa osoitteessa! Kotisivut luovat saatavsi ensivaikutelman. Sinulla on vain muutama sekunti aikaa kaapata asiakkaidenasi mielenkiinto. Älä siis anna mahdollisuuden valua läpi sormien! Saadaksesi, että kotisivut antavat huomattavasti ammattimaisen ja luotettavan kuvan sekä kaikki kaiken tarpeellisen tiedon.

Minusta

WHO 
Minä am

Jos pidät teoksistani, seuraa minua:

Olen valokuvaaja, joka rakastaa epätyypillisiä sijainteja, ainutlaatuisia ihmisiä ja auringonvaloa! Olen erikoistunut studiovalokuvaukseen, mutta epäilemättä rakastan haasteita! Pidän kokeista ja löydän epätavallisia kasvoja. Viimeisin intohimoni on mustavalkoinen valokuvaus - tyylikäs ja ainutlaatuinen.

Nautin luoda mieleenpainuvia ulkonäköä ja tehdä ylimääräisiä valokuvaistuntoja. Minulla oli kunnia työskennellä sellaisten huippumallien kanssa kuin Tyra Banks ja Iman - se oli haaste minulle ja mittaamaton kokemus.

Muotokuva

Girls 
Muotokuva

Valokuvamuotokuva on taidetta kuvata ihmisen sisämaailma kameran avulla. Luon erikoisia muotokuvia, jotka korostavat piilotettuja persoonallisuuden paloja.

Kuvat

Vivahteikas 
Style

Vivahteikkaat valokuvat ovat erittäin herkkä ja tyylikäs - luon tahraton valokuvia, jotka näyttävät enemmän kuin tarttuvilta. Vivahteikkain tyyliin tehty muotokuva on koskettavin.

Rakkaustarina

Limitless 
Onnellisuus

Romanttinen rakkaustarina photoshoot on suosituin suunta. Onnelliset pariskunnat lähettävät rakkautensa kameraan, ja valokuvat osoittavat, että nämä tunteet ovat todellisia ja oikeudenmukaisia.

Valokuvaus

Totta 
Allure

Karisma, viehätys, magneettisuus, kiusaus - kaikki nämä sanat kuvaavat tämän valokuvasession täydellistä tunnelmaa ja kuvaavat todellista eleganssia ja armoa.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Osoitemme:

Pohjantähdentie 4
20200 Turku

 

 

Joka päivä 09:00 - 18:00

Ota 
yhteyden

    fiFI